English (en)

Bedrijfsbloemen?

Wekelijkse bloemen op de balie en plantenbakken

Bloemenweelde levert bloemen aan ruim 250 bedrijven in en rond Amsterdam. Voor veel van onze klanten verzorgen we de wekelijkse bloemen voor op de balie, de directiekamer, de kantoren of de centrale hal. 

Uit onderzoek blijkt dat planten en bloemen op de werkvloer goed zijn voor de werknemers, maar niet iedere plant doet het goed in een kantoorklimaat. Bekijk onze informatie over
 kantoorbeplanting .

Concurrerende prijzen

We leveren de mooiste bloemen tegen concurrerende prijzen. Uiteraard is de ruimte waarin de bloemen komen te staan bepalend voor het soort bloemwerk dat we leveren. Het geheel moet passen bij de uitstraling van het bedrijf. 

Leenvazen

De boeketten en bloemendisplays worden verzorgd in leenvazen en worden wekelijks door ons vervangen.

Afvoer van oude bloemen

Je hoeft zelf geen zorg te dragen voor het afvoeren van de oude displays en het schoonmaken van de vazen. Wij vervangen de bloemstuk(ken) en boeket(ten) wekelijks voor een verse stuk.

Verzamelfacturen

Wij factureren de zakelijke abonnementen maandelijks achteraf. Overig bloemwerk dat door medewerkers wordt besteld, wordt tweewekelijks op een verzamelfactuur gefactureerd. Gesplitste facturen per afdeling zijn mogelijk. We vertrouwen erop dat onze betalingstermijn van 14 dagen wordt respecteert.

Bloemen voor andere vestigingen in Nederland?

De bloemen voor Amsterdam en directe omgeving maken en leveren wij altijd zelf. Uiteraard kunnen wij ook je bloembestellingen voor de rest van Nederland aannemen. Deze laten we uitvoeren door onze collega-bloemisten, die net als wij lid van Fleurop zijn. Dit lidmaatschap garandeert een goede kwaliteit bloemen en dienstverlening. Wij blijven aanspreekpunt voor deze bestellingen en we zullen deze ook gewoon op de verzamelfactuur factureren.

(Geen) Opzegtermijn!

Omdat we zeker zijn dat we kwaliteit leveren durven wij het aan om te werken zonder langdurige contracten. Een abonnement mag wekelijks worden opgezegd of opgeschort. 

Offerte?

Neem direct contact met ons op voor een offerte, we adviseren graag! Uiteraard is het uitbrengen van een offerte gratis en geheel vrijblijvend. 

Kantoorbeplanting

Meer informatie over kantoorbeplanting vind je op de pagina over kantoorbeplanting!

 

 

 

 

 

Created by Trefnet    Powered by Shark CMS