English (en)

Bloemen bezorgen

Bezorgkosten

Binnen Amsterdam: € 7,00
Buiten Amsterdam:  € 7,50
Waddeneilanden: € 15,00

Rouwwerk

Rouwwerk heeft altijd de hoogste prioriteit bij afleveren en wordt voor het opgegeven bezorgmoment bezorgd.

Kan mijn boeket op een bepaalde tijd worden afgeleverd?

Voor boeketten is het niet mogelijk een exact uur op te geven voor levering. Wel kun je aangeven of je voorkeur hebt voor een ochtend of middaglevering. Dit kun je doen bij 'Eventuele opmerkingen voor de bezorger'.

Wij zullen er altijd naar streven een boeket op het gewenste dagdeel te leveren. Vanwege het drukke verkeer in Amsterdam en de vele wegopbrekingen, maar ook vanwege het oponthoud bij het bezorgen van de boeketten bij mensen thuis (niet iedereen is thuis, niet ieder adres is op de begane grond, niet alle buren kunnen of willen een boeket aannemen als de ontvanger afwezig is) kunnen wij voor boeketten geen exacte levertijd garanderen. Uiteraard bieden we de bloemen altijd aan op de datum van bezorging. 

Wat als iemand niet thuis is?

Wanneer de ontvanger niet thuis is, zullen we proberen het boeket bij de buren af te geven. De ontvanger krijgt dan een briefje door de bus, waarop staat op welk adres het boeket kan worden afgehaald. Kan het boeket niet bij de buren worden afgeleverd, dan ontvangt de ontvanger een briefje door de brievenbus met het verzoek ons te bellen voor een nieuwe bezorgafspraak.

Vandaag nog bezorgen?

Bloemen die via de webshop voor 12.00 zijn besteld, kunnen van ma-za nog dezelfde dag worden bezorgd. Heb je een spoedbestelling maar is het al 12 uur geweest? Neem dan even contact op, we kijken graag of we je bestelling toch nog op de gewenste dag kunnen leveren.

Meerdere boeketten op één adres?

Wanneer je tegelijkertijd meerdere boeketten op hetzelfde adres wilt laten bezorgen, rekenen wij hiervoor slechts eenmalig bezorgkosten. 

Valentijnsdag 

Op Valentijnsdag leveren we meer boeketten dan normaal. De ritten van de chauffeurs zullen daarom worden bepaald door de adressen van de orders en de verkeerssituatie in Amsterdam. 

Eigen bezorgservice regio Amsterdam

Bloemenweelde bezorgt het bloemwerk in en rond Amsterdam met eigen chauffeurs. Wij vinden het erg belangrijk dat ons werk met grote zorg wordt bezorgd.

Buiten de omgeving Amsterdam worden de boeketten of bloemstukken bezorgd door onze collega-bloemisten die ook zijn aangesloten bij Fleurop. Alleen kwaliteitsbloemisten zijn bij deze organisatie aangesloten.

 

Created by Trefnet    Powered by Shark CMS